Οι δυνατές, μακριές και πυκνές βλεφαρίδες είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Αυτές είναι που δίνουν ένταση στο βλέμμα και κάνουν το μάτι να φαίνεται πιο εντυπωσιακό, ιδιαίτερα όταν είναι σωστά μακιγιαρισμένο.

Ο ευκολότερος τρόπος για να τονίσουμε τις βλεφαρίδες είναι να χρησιμοποιήσουμε mascara. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν καθημερινά mascara ακόμα κι αν δεν κάνουν ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Δύο ή τρία περάσματα “mascara” στις βλεφαρίδες δίνουν την ψευδαίσθηση της τόνωσης και μαζί με λίγο κραγιόν ή lip gloss αποτελούν ένα υποτυπώδες μακιγιάζ για κάθε στιγμή της ημέρας.
Όμως, έχετε σκεφτεί πόσο ταλαιπωρείτε τις βλεφαρίδες σας με αυτή την καθημερινή σας συνήθεια; Ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε τα σύγχρονα καλλυντικά σκευάσματα που είναι αδιάβροχα και πολύ σταθερά, ενώ συχνά περιέχουν «κολλώδεις» ουσίες που δίνουν όγκο και με 2-3 επαναληπτικές εφαρμογές « στραγγαλίζουν» τις βλεφαρίδες. Μην ξεχνάτε, οι βλεφαρίδες είναι τρίχες που χρειάζεται να αναπνέουν, ενώ ταλαιπωρούνται και κατά το ντεμακιγιάζ, όταν με επανειλημμένο και δυνατό τρίψιμο προσπαθούμε να τις καθαρίσουμε από τη mascara. Επιπλέον, η γήρανση είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την ανάπτυξη και ανανέωση των βλεφαρίδων. Όπως και στα μαλλιά μας έτσι και στις βλεφαρίδες, οι τριχικοί θύλακες χάνουν τη δύναμή τους με το πέρασμα των χρόνων, οι διαδικασίες  ανανέωσης επιβραδύνονται και οι βλεφαρίδες γίνονται πιο λεπτές και πιο αραιές. Και τη στιγμή που για τα μαλλιά υπάρχουν δεκάδες προϊόντα θρέψης και μάσκες εντατικής περιποίησης και αναδόμησης της τρίχας, για τις βλεφαρίδες τι υπάρχει;
Τώρα υπάρχει το Lash Recovery SerumΜια καινοτομία της PRIORI από την επαγγελματική εξειδικευμένη σειρά Target Skin Therapy για «στοχευμένες» θεραπείες με εξαιρετικά γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.
Αυτό το προϊόν είναι μοναδικό γιατί είναι το πρώτο χωρίς προσταγλαδίνη και περιέχει ένα τριπλό σύμπλεγμα λιποπεπτιδίων (Triple Lipopeptide Complex) που δρουν συνεργιστικά για αθροιστικό αποτέλεσμα ενεργοποίησης των τριχικών θυλάκων και αύξησης του μήκους και του πάχους των βλεφαρίδων.
Οι κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι τα πρώτα ορατά αποτελέσματα υπάρχουν μετά από  2 εβδομάδες χρήσης, ενώ μετά από 6 εβδομάδες χρήσης καταγράφεται αύξηση του πάχους και του μήκους των βλεφαρίδων πάνω από 56%. Το προϊόν χρησιμοποιείται κάθε βράδυ ως εξής: απλώνεται σε μικρή ποσότητα με το ειδικό πινελάκι, σαν λεπτή γραμμή στις ρίζες των βλεφαρίδων, αφού πρώτα έχουμε «ξεβάψει» και καθαρίσει σχολαστικά την περιοχή των ματιών. Στη διάρκεια της νύχτας οι θρεπτικές ουσίες αναδομούν και θρέφουν τον τριχικό θύλακα. Δε θα πρέπει να επαναλαμβάνετε η χρήση του πρωί. Μετά τις 6 εβδομάδες θεραπείας (τοποθέτησης του προϊόντος κάθε βράδυ) μπορείτε να χρησιμοποιείτε το προϊόν 3  φορές την εβδομάδα για συντήρηση του αποτελέσματος.
Αξίζει να σημειωθεί: το Lash Recovery Serum μπορεί να  χρησιμοποιηθεί και στα φρύδια, στην περίπτωση που έχουμε «χαλάσει» το σχήμα των φρυδιών, δηλαδή έχουμε αφαιρέσει τρίχες που δε θα έπρεπε και έχουμε δημιουργήσει «κενό» στα φρύδια. Η ειδική σύνθεση του προϊόντος δυναμώνει τους τριχικούς θύλακες των φρυδιών και ξαναβγαίνουν τρίχες εκεί όπου είχαν ατροφήσει. Με το ειδικό πινελάκι απλώς απλώνουμε το προϊόν στα σημεία του φρυδιού που θέλουμε να «ξαναγεμίσουν», ώστε σύντομα να μπορέσουμε να ξαναφτιάξουμε το τέλειο σχήμα του φρυδιού.

Δείτε δύο βίντεο με αυτό το μοναδικό προϊόν για τις βλεφαρίδες :