• Τι εννοούμε όταν λέμε σύσφιξη σώματος ;

  • Αυτό που λέμε εμείς βλέπουμε σαν “χαλάρωση” είναι χαλάρωση επιδερμική ή χαλάρωση μυική ; Είναι σίγουρα χαλάρωση ή μήπως είναι μαλακή κυτταρίτιδα πρώτου βαθμού ;

Σε κάθε περίπτωση μια συζήτηση με την κατάλληλα εκπαιδευμένη αισθητικό θα σας βοηθήσει να ταυτοποιήσετε το είδος του προβλήματος . Εμείς θα σας ενημερώσουμε και θα σας απαντήσουμε ειλικρινά μέχρι ποιού βαθμού βελτίωση μπορείτε να δείτε στο δικό σας πρόβλημα. Θα φτιάξουμε ένα προτεινόμενο πρόγραμμα αντιμετώπισης και θα υπολογίσουμε το κόστος του.

Εφαρμόζουμε τις παρακάτω μεθόδους σύσφιξης , ορισμένες από τις οποίες αντιμετωπίζουν την επιδερμική χαλάρωση και άλλες τη μυική χαλάρωση :

  • Ραδιοσυχνότητες RF (Radio Frequency) για άμεση παραγωγή κολλαγόνου και εντυπωσιακή σύσφιξη μέσα στις πρώτες 7 ως 15 ημέρες από την 1η κιόλας εφαρμογή. Δυνατότητα εφαρμογής Fractional Rf σε συνδυασμό με μεσοθεραπευτικό coctail υαλουρονικού – σιλοργαμίνης για γρηγορότερα αποτελέσματα και αντιμετώπιση έντονων προβλημάτων και ραγάδων. Δείτε και τις προσφορές που ισχύουν κτα περιόδους

  • Σύσφιξη με χρήση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων για διέγερση του ινοβλάστη και αύξηση παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

  • Σύσφιξη με μηχανήματα ηλεκτρομυικής διέγερσης , που διαθέτουν προγράμματα μυικής εκγύμνασης για αρχάριους , γι απροχωρημένους , για αποκατάσταση κοιλιάς μετά από εγκυμοσύνη , έως και γράμμωση μυών.

  • Κρυοθεραπευτική αγωγή με εφαρμογή προϊόντων και συσκευή κρυοθεραπείας

  • Μεσοθεραπεία , με μηχανήμα ή με fractional τεχνική για έγχυση συσφικτικών ουσιών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος

  • Ενδοδερμία με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που ασκεί μηχανική δράση αναρρόφησης στη επιφάνεια ανάμεσα στον ινώδη ιστό και στα βαθύτερα στρώματα, διεγείροντας τους ινοβλάστες του χορίου και προκαλώντας τόνωση και σύσφιξη του δέρματος , ορατή από την πρώτη εφαρμογή!

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι εφαρμόζονται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, ανάλογα με το είδος του προβλήματος, ενώ γίνονται καλύτερες τιμές σε περίπτωση προαγοράς πακέτου εφαρμογών.

Για να διαμορφώσουμε το προσωπικό πρόγραμμα αντιμετώπισης του δικού σας προβλήματος «χαλάρωσης» επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης.