spm1

Μηχάνημα ενδοδερμίας, μασάζ αντλιοαναρρόφησης

Μία από τις αποτελεσματικότερες μεθόδους περιποίησης σώματος και προσώπου, βασισμένη στη φυσική τεχνικής δημιουργίας πίεσης, σε μορφή κενού. Μία ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αντλία, δημιουργεί κενό στη κεφαλή περιποίησης, η οποία κινούμενη κατά μήκος του σώματος, αναρροφά το δέρμα και το περιβάλλοντα ιστό, σύμφωνα με τη στάθμη κενού που εφαρμόζουμε. Μέσα από ταυτόχρονη αναρρόφηση και μασάζ, των υπο θεραπεία μελών του σώματος, έρχονται άμεσα αποτελέσματα ανακούφισης, βελτίωσης και φροντίδας.

spm2

Το μασάζ αντλιοαναρρόφησης ή S.P.M., αναβιώνει τη παραδοσιακή μέθοδο της βεντούζας σε σύγχρονη μορφή. Η μέθοδος της αναρρόφησης εκσυγχρονίστηκε περισσότερο απο τον Οίκο WEYERGANS HIGH CARE, ο οποίος βασιζόμενος  στις σύγχρονες ιατρικές και κοσμητολογικές έρευνες, συνέδεσε αυτή τη μέθοδο με το μασάζ.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αυτό το υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα, προσφέροντας πολλαπλά θετικά αποτελέσματα: Κινητοποιεί έντονα τη λεμφική κυκλοφορία, επιταχύνει τη καύση των λιποκυττάρων, ισχυροποιώντας τον συνδετικό ιστό, με τη δράση ειδικών ενζύμων. Εξατίας αυτών των αποτελεσμάτων, το SPM DIGITAL εφαρμόζεται ανελιππώς στις θεραπείες της D.C.T.®, ενάντια στη κυτταρίτιδα και τον αδύναμο συνδετικό ιστό.

Το SPM® DIGITAL όμως, μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες θεραπείες. Με τα μικρά πιστόλια αναρρόφησης μπορείτε να συσφίξετε τους ανώτερους ιστούς των βραχιόνων στη στιγμή, επιπλέον λειαίνει αισθητά το δέρμα του προσώπου, αφαιρεί ακόμη και τις ραγάδες της εγκυμοσύνης. Αυτό που το κάνει να είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό απο τις περισσότερες γυναίκες (και όχι μόνο) είναι: o ήπιος τρόπος μασάζ αντλιοαναρρόφησης, σε σύγκριση με τον αναμενόμενο και το γεγονός ότι μπορεί επίσης να διαλύει τα λιποκύτταρα των προβληματικών περιοχών (διπλοσάγονο, ενωμένους  μηρούς, κ.λ.π.) και ιδού πως ενεργεί: αναρροφώντας, το δέρμα βυθίζεται μέσα στα γυάλινα πιστόλια.

Τα διογκωμένα λιποκύτταρα τεντώνονται τόσο πολύ, που τα κυτταρικά τους τοιχώματα λεπτύνονται περισσότερο και έτσι επιτρέπουν να εισχωρήσει περισσότερο οξυγόνο. Αυτό συντελεί στη καύση του λίπους, έτσι ώστε οι άχρηστες ουσίες του οργανισμού (τοξίνες) να απομακρύνονται άμεσα, μέσω του λεμφικού συστήματος.

spm3

Μέθοδοι Θεραπειών

Λεμφική παροχέτευση για αποτοξίνωση και καθαρισμό, το πιο ουσιώδες βήμα για οποιαδήποτε αισθητική θεραπεία, π.χ. κυτταρίτιδα, οιδήματα στα μάτια, κ.α.
Κυτταρική αναγέννηση / διέγερση της αιματικής κυκλοφορίας. Η μέθοδος αυτή βρίσκει εφαρμογή και στη περιποίηση της ακμής. Με ενεργοποίηση της λέμφου, της αναγέννησης στοιβάδων, την απεμπλοκή των πόρων του δέρματος και τελικά την επίτευξη ορατών και θεαματικών αποτελεσμάτων
Σύσφιξη του συνδετικού ιστού

Διάλυση συσσωρευμένου λίπους, το οποίο αφού εντοπισθεί με το SPMâ DIGITAL, στη συνέχεια διαλύεται και παροχετεύεται για καύση.

Επίσης,  έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην αναγέννηση του λεπτού και  πρόωρα συρρικνωμένου δέρματος του προσώπου, στη περιποίηση του διπλοσάγονου, στην ανακούφιση της περιοχής του αυχένα και των σπονδύλων, καθώς και στην ασθένεια των συστελλόμενων μυών, την αποκαλούμενη μυογέλωση, όπως και στην ενεργοποίηση της πεπτικής οδού και τέλος στην αξιοσημείωτη περίπτωση της φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης τραυματισμένων μελών του σώματος

Στη περίπτωση αυτή ενεργοποιούνται, οι βαθύτερες στοιβάδες κυττάρων  και ιστών (υψηλή αρνητική πίεση). Μέσα από το μασάζ και την αναρρόφηση ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και επιτυγχάνεται η σταθεροποίηση.  Ακόμη ενεργοποιείται η κυτταρική διαίρεση (νευροβλάστωση) και η  φυσική ενζυμική δράση, με αποτέλεσμα τη δημιουργία νέου και σφιχτού συνδετικού ιστού. Η πλήρης εφαρμογή αυτής της μεθόδου περιλαμβάνει και τη χρήση της STYLER CREAM, η οποία ενεργοποιεί τη λέμφο. Η χρήση αυτής της μεθόδου βρίσκει ακόμη εφαρμογή, στη περιποίηση κοιλιάς και μηρών, μπούστου και ντεκολτέ

spm4