Το κέντρο αισθητικής Renaissance εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 1999 , δηλαδή μετράει  πάνω από 23 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στη πόλη των Μεγάρων . Υπεύθυνη του κέντρου είναι η αισθητικός Γεωργακή Σοφία & συνυπεύθυνη η αισθητικός Γεωργακή Μάγδα .

Η άριστη επιστημονική μας κατάρτιση και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας σας εξασφαλίζουν την καλύτερη αντιμετώπιση κάθε αισθητικού προβλήματος στο πρόσωπο και στο σώμα σας . Οι θεραπευτικές μέθοδοι που εφαρμόζουμε θεωρούνται πρωτοποριακές ενώ ξεπερνούν τα όρια του “ καλλωπισμού ” και είναι επεμβατικές τόσο ώστε να έχουν θεραπευτικό αποτέλεσμα .

Εφαρμόζουμε : Ηλεκτρομαγνητικά πεδία  για διέγερση του ινοβλάστη & παραγωγή κολλαγόνου σε πρόσωπο και σώμα .

Διοδικό Laser νέας γενιάς για ανώδυνη μόνιμη αποτρίχωση

HIFU i-sonic για 3D lifting και αναδόμηση δέρματος

Τεχνολογία κρύου Laser (cold laser) για γέμισμα των ρυτίδων με υαλουρονικό .

Κρυολιπόλυση νέας γενιας CryoCool Max για μόνιμη μείωση των αριθμών των λιποκυττάρων και πραγματική λιπογλυπτική.

Ραδιοσυχνότητες RF (Radio Frequency) για ισχυρή σύσφιξη στο πρόσωπο και στο σώμα (σε χαλαρούς προσαγωγούς, κοιλιά, μπράτσα κλπ) καθώς και εντυπωσιακή λιποδιάλυση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

ENDOLA HIFU Cavitation για εξάλειψη του τοπικού πάχους (καινοτόμος μέθοδος αναίμακτης λιποαναρόφησης)

Μεσοθεραπεία TOSKANI TKN mesoject gun με ταυτόχρονη χρήση οξέων!!!

Fractional τεχνικές με εξειδικευμένα μεσοθεραπευτικά coctails

Τεχνολογία υπερήχων , που βελτιώνει θεαματικά τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου .

Πλαισιώνουμε τις θεραπείες μας με εφαρμογή επαγγελματικών καλλυντικών , όπου είναι αυτό απαραίτητο , ενώ συμβουλεύουμε κάθε γυναίκα σχετικά με την φροντίδα του προσώπου ή του σώματος , ακόμα κι αν δεν υπάρχει ανάγκη θεραπείας .

Για τον άνδρα…

Για τον άνδρα διαθέτουμε εξειδικευμένες θεραπείες & ανδρικές σειρές καλλυντικής περιποίησης ώστε να αντιμετωπίζονται ολοκληρωμένα : η ακμή, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, οι ρυτίδες & η γήρανση .