Slide-Styler-Manschettenhose

No1 Μηχανική λεμφική παροχέτευση στον κόσμο!

Το παλινδρομικό μασάζ με το SLIDE STYLER® της WEYERGANS HIGH CARE, είναι βάλσαμο για τα πόδια. Αποδεσμεύει και οξυγονώνει τον οργανισμό απο τις τοξίνες, κάνει τους πελάτες και ασθενείς σας, να αισθάνονται υπέροχα.

Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Διαφοροποιημένης Θεραπείας Κυτταρίτιδας (D.C.T.®) εδώ και πολλά χρόνια • Το SLIDE STYLER® της WEYERGANS έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία της κυτταρίτιδας και στα προβλήματα των κάτω άκρων και θεωρείται δικαίως ένα αξιόλογο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό μηχάνημα απο τους πελάτες / ασθενείς. Το παλινδρομικό μασάζ γίνεται ευχάριστα και άνετα χωρίς καμία σωματική προσπάθεια, επιδρώντας θετικά στη λεμφική κυκλοφορία. Το SLIDE STYLER® εκτελεί «ΛΕΜΦΙΚΗ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗ». Η διάρκεια της θεραπείας  είναι κατα προσέγγιση 30 λεπτά, χωρίς κάποια ιδιαίτερη επίβλεψη.

Η λειτουργία του γίνεται ως εξής: Το SLIDE STYLER® χρησιμοποιεί ένα μοτέρ για να παράγει πεπιεσμένο αέρα. Η πίεση αυτόματα μεταβιβάζεται στα αεριοφυλάκια, σύμφωνα με συγκεκριμένη διάταξη και έτσι δημιουργούνται απαλά, ρυθμικά κύματα πιέσεως.

Ξεκινούν από τα δάχτυλα των ποδιών ή τους αστραγάλους και απλώνονται σε λίγα δευτερόλεπτα γύρω από το γαστροκνήμιο, τον μηρό και τα ισχία. Στη συνέχεια η πίεση σταματά σε όλα τα αεριοφυλάκια αυτόματα και αρχίζει πάλι νέος κύκλος. Η ταχύτητα των παλμών πίεσης και η στάθμη πίεσης μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα.

Το αποτέλεσμα ακόμα και μετά την πρώτη μόλις θεραπεία, διάρκειας 30 λεπτών, είναι αξιοσημείωτα ορατό και μπορεί βεβαίως να μετρηθεί. Οι αστράγαλοι αποσυμφορούνται, τα παπούτσια μας μοιάζουν να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα και νοιώθουμε τα πόδια μας εξαιρετικά «ανάλαφρα».

Επίσης, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί και το δέρμα των μηρών, γλουτών γίνεται πιο σφιχτό. Το SLIDE STYLER® είναι μια εξαιρετικά σοβαρή επένδυση, αξιόλογη για σας και τους ασθενείς σας.

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι σήμερα, στις βιομηχναικά ανεπτυγμένες χώρες, έχουν προβλήματα με τη σιλουέτα τους. Οι λόγοι είναι ιδιαίτερα γνωστοί. Ένας ανισόρροπος τρόπος διατροφής και έλλειψη άσκησης! Οι αιτίες όμως, των περισσότερων προβλημάτων σιλουέτας, είναι συχνά τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Οτιδήποτε τρώμε και πίνουμε, περνάει από τον οισοφάγο και το στομάχι και διασπάται στα συστατικά του στο λεπτό έντερο. Οι θρεπτικές ουσίες της τροφής μας, οι οποίες είναι λίπη, πρωτεϊνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες, μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, απορροφώνται από το αίμα δια μέσου των τοιχωμάτων του λεπτού εντέρου. Με την κυκλοφορία φτάνουν και στον δερματικό ιστό. Εκεί «καίγονται», παράγοντας απόβλητα για τον οργανισμό μας.

Εδώ Ξεκινάει το πρόβλημα!

Ένα μικρό μέρος αυτών των αποβλήτων, μεταφέρονται πίσω δια μέσου των αιμοφόρων αγγείων. Για τις περιττές ουσίες υπεύθυνο είναι το λεμφικό σύστημα το οποίο σε αντιδιαστολή με το κυκλοφοριακό σύστημα, δεν έχει καρδιά ή «αντλία». Το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται από το μυϊκό. Οι μύες μας τεντώνονται σε κάθε μας κίνηση και μετά συστέλλονται. Την στιγμή που γίνεται αυτό, πιέζονται τα λεμφικά δοχεία. Με την χρησιμοποίηση αυτής της κατά κάποιον τρόπο μυϊκής αντλίας, επιτυγχάνεται μία δράση κενού και πίεσης. Με αυτόν τον τρόπο οι περιττές ουσίες αποβάλλονται και οδηγούνται στα οργανικά φίλτρα του σώματος. Αν η άσκηση των μυών δεν είναι αρκετή, οι περιττές ουσίες παραμένουν, διογκώνοντας τα λιποκύτταρα και δίνοντας στο δέρμα την εικόνα φλούδας πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα).

Αποτέλεσμα;

Κατεστραμμένος συνδετικός ιστός και δέρμα χαλαρό χωρίς ελαστικότητα. Η πίεση της μυϊκής αντλίας εξασθενεί. Ένας ακόμα λόγος ενός χαλαρού συνδετικού ιστού, είναι και οι συγκεκριμένες ορμόνες, οι οποίες μπαίνουν στον οργανισμό, με την χρήση φαρμακευτικών προϊόντων και μέσω των τροφών.

Το μυστικό!

Σε περίπτωση ενός χαλαρού συνδετικού ιστού, εκτός από απλής μορφής άσκηση (άθληση, κ.α.) πρέπει να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα, έτσι ώστε να κρατηθεί το σύστημα αποβολής των περιττών ουσιών, σε άριστο επίπεδο. Το λεμφικό σύστημα πρέπει να διεγερθεί από ειδικό μασάζ (λεμφικό μασάζ), το οποίο δημιουργεί λεμφική παροχέτευση. Με πίεση ιδιαίτερα μικρής έντασης, τα υγρά του δερματικού ιστού και οι περιττές ουσίες, ενεργοποιούνται και απομακρύνονται. Ακόμη και σε περίπτωση πολύ σοβαρής μορφής κυτταρίτιδας, μπορούν να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή η μέθοδος ανταποκρίνεται στη φυσική αρχή λειτουργίας του λεμφικού συστήματος και έχει επιβεβαιωθεί και ιατρικά. Στις μέρες μας, υπάρχει μία εφαρμογή θεραπείας η οποία παροχετεύει τη λέμφο αυτόματα, χρησιμοποιώντας την πιο μοντέρνα τεχνολογία

 

ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SLIDE STYLER

 

1  Κυτταρίτιδα, όλων των βαθμίδων

2  Αδύναμος συνδετικός ιστός σε μηρούς, ισχία, γλουτούς, στομάχι και άνω άκρα

3  Εφαρμογή σε κοιλιά και πτώση, από εγκυμοσύνη

4  Συνδυαστική θεραπεία, που υποστηρίζει άλλες μηχανικές και προπαρασκευαστικές θεραπείες

5  Ειδική θεραπεία λεπτού και παχέως εντέρου