ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ Cryo Cool Max

kryolip1

Η κρυολιπόλυση αναβαθμίζεται !!!

Η γνωστή και αγαπημένη σας επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους εξελίσεται τεχνολογικά και ακολουθεί τα νέα θεραπευτικά ιατρικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται παγκοσμίως. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αναίμακτη, εντελώς ανώδυνη, γρήγορη και εύκολη στην εφαρμογή, ενώ εξασφαλίζει μόνιμα αποτελέσματα σε ακόμα πιο σύντομο χρόνο.

Πως λειτουργεί γενικά η κρυολιπόλυση;

Έχει αποδειχθεί ότι τα λιποκύτταρα δεν αντέχουν το υπερβολικό ψύχος και πεθαίνουν αν βρεθούν σε θερμοκρασία από -2 ως -7 βαθμών Κελσίου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και αποβάλλονται με τη βοήθεια των φαγοκυττάρων, μέσω της λέμφου, ενώ υπάρχει στο σημείο αυτό μια ήπια φλεγμονή, χάρις στους μηχανισμούς της οποίας απομακρύνεται καθετί άχρηστο από την περιοχή. Έτσι βελτιώνεται και η κυτταρίτιδα αν υπάρχει, λόγω της αποσυμφόρησης της περιοχής. Η διαδικασία απομάκρυνσης κατεστραμμένων λιποκυττάρων διαρκεί συνήθως 4 ως 6 εβδομάδες, γι αυτό τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά την 3η εβδομάδα, ενώ η περιοχή μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται ως και 2-3 μήνες μετά.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα;

Το νέο τεχνολογικό επίτευγμα Cryo Cool Max θεωρείται κρυολιπόλυση νέας γενιάς και παρέχει εντυπωσιακότερα και ταχύτερα αποτελέσματα, γιατί:

διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα Thermo-contrast που αρχικά θερμαίνει στους 42 ◦C τον λιπώδη ιστό, ώστε να αυξήσει την αιμάτωση και τον μεταβολισμό του, λόγω αγγειοδιαστολής, και έπειτα ξεκινάει τη διαδικασία ψύξης του σταδιακά ως τους -6 με -9◦C

αυξομειώνει ρυθμικά την υποπίεση στον λιπώδη ιστό με ένα εξελιγμένο σύστημα αναρρόφησης που κάνει μικρομασάζ στην υπο θεραπεία περιοχή τη στιγμή της εφαρμογής, μειώνοντας έτσι τη στάση της αιματικής κυκλοφορίας των αγγείων και τον κίνδυνο δημιουργίας αιματώματος μετά τη θεραπεία, ενώ αυξάνει την αποτοξίνωση της περιοχής και συμβάλλει στην ταχύτερη αποθεραπεία και την επίτευξη του αποτελέσματος

επιτρέπει την ταυτόχρονη εφαρμογή 4 κεφαλών, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία διαφορετικά μεγέθη-χωρητικότητας λιπώδους ιστού, ώστε να προσαρμόζεται η συνεδρία της κρυολιπόλυσης στις ακριβείς ανάγκες του κάθε σώματος (π.χ. μεγάλες κεφαλές στα ψωμάκια ταυτόχρονα με μικρότερες στο εσωτερικό των ποδιών ή μεγάλες στην κοιλιά και μικρότερες στα πλάγια στη μέση, κ.λπ)

διαθέτει πιο εύκαμπτες κεφαλές με τρισδιάστατη ψυκτική επιφάνεια εφαρμογής 360◦ για πιο ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης του λίπους στα επίμαχα σημεία, ακόμα και σε πιο κυρτές περιοχές

 

 kryolip3

     Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Σε κάθε εφαρμογή κρυολιπόλυσης καταστρέφεται περίπου το 25-33% των λιποκυττάρων που έχουμε ψύξει και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά την ενήλικη ζωή δεν υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλασιασμού των λιποκυττάρων, φυσιολογικά, δηλαδή ο αριθμός τους μειώνεται και δεν επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση (μόνιμη μείωση της δυνατότητας του οργανισμού να αποθηκεύσει ξανά στο ίδιο σημείο). Σε κάθε εφαρμογή μπορεί να χαθούν τοπικά 4 ως 6 εκατοστά (η μέτρηση γίνεται αρχικά πριν την εφαρμογή και ξανά μετά  τις 3 εβδομάδες)

Πότε εφαρμόζεται και για πόσες φορές σε κάθε σημείο;

Συνήθως εφαρμόζεται  1 φορά το μήνα σε κάθε σημείο συσσώρευσης τοπικού λίπους. Κατάλληλα είναι τα άτομα που δεν έχουν υπερβολικό βάρος, αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα τοπικού πάχους( σε ψωμάκια, κοιλιά, πλάγια πάνω από το παντελόνι, στην πλάτη κάτω από το σουτιέν, στο εσωτερικό των μηρών). Σε κάθε περιοχή μπορεί να εφαρμοστεί ως και 4 φορές, ανάλογα βέβαια αν υπάρχει αρκετή συσσώρευση λίπους, ενώ συνήθως ικανοποιητικά κρίνονται τα αποτελέσματα στις 2-3 εφαρμογές. Αν κάποιος θέλει να βελτιώσει 2 διαφορετικά σημεία (π.χ. ψωμάκια και κοιλιά) τότε μπορεί να το κάνει σε μία εφαρμογή στοχεύοντας ταυτόχρονα σε 4 σημεία , πετυχαίνοντας έτσι ταχύτερα και εντυπωσιακότερα αποτελέσματα!!!

     Πόσο κοστίζει η εφαρμογή;

Αν θέλουμε να στοχεύσουμε σε 4 σημεία ταυτόχρονα, δηλαδή να κάνουμε χρήση 4 κεφαλών σε μία εφαρμογή, τότε η συνεδρία κοστίζει 220€ και συμπεριλαμβάνει και 2 εφαρμογές ολόσωμης λεμφικής παροχέτευσης μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, που κρίνονται απαραίτητες για τη διευκόλυνση της αποβολής των λιπιδίων μέσω του ουροποιητικού.

Αν θέλουμε να στοχεύσουμε σε 2 σημεία μόνο (π.χ. ψωμάκια ή κοιλιά, γιατί μπορεί να μην χρειάζεται κάπου αλλού) κοστίζει 160€ και επίσης συμπεριλαμβάνονται οι 2 εφαρμογές λεμφικής παροχέτευσης μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κλείνετε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση, όπου λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό, ώστε να συνυπολογίζονται όλες οι παράμετροι για το υπό θεραπεία άτομο, αν και η μέθοδος δεν παρουσιάζει ουσιαστικά αντενδείξεις.

Χάρις στην αλματώδη εξέλιξη της τεχνολογίας και την πρόοδο της επιστήμης κάθε περίπτωση τοπικού πάχους μπορεί να αντιμετωπιστεί, αποτελεσματικά, ανώδυνα και μόνιμα.