προϊόντα για τον Άνδρα

Ο σύγχρονος άνδρας περιποιείται όλο και περισσότερο το πρόσωπο και το σώμα του. Φροντίζει για την υγεία και την ομορφιά  του δέρματος , των μαλλιών , για τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης , ενώ αρχίζει και αυτός να ενδιαφέρεται για το πως θα αντιμετωπίσει τη φθορά του χρόνου. Έτσι , εξοικειώνεται με όρους όπως : “αντιγήρανση” , “αντιοξειδωτικά” , “serums”, “peelings”, “μεσοθεραπεία” , “botox” και βάζει άφοβα στο πρόγραμμά του την περιποίηση στο ινστιτούτο.

Η περιποίηση για έναν άνδρα στο ινστιτούτο καλό είναι να ξεκινάει με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου , στη διάρκεια του οποίου έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και ανάλογα με την ηλικία και τις απαιτήσεις να προτείνουμε τα κατάλληλα καλλυντικά περιποίσησης στο σπίτι. Υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα ανδρικών σειρών καλλυντικών για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Τα αρώματά τους είναι “ανδρικά” , οι συσκευασίες και η υφή δεν παραπέμουν σε γυναικεία σκευάσματα , ενώ μπορεί να είναι απαλλαγμένα από κάθε λιπαρότητα για να μην φαίνεται οτι υπάρχουν στο πρόσωπο (ή το σώμα). Η διαδικασία του βαθύ καθαρισμού για τον άνδρα στο ινστιτούτο μας περιγράφεται στην κατηγορία “καθαρισμός προσώπου” , με τη μόνη διαφορά ότι ίσως χρειαστεί να τροποποιηθεί το θεραπευτικό σχήμα και κατά προτίμηση ο καθαρισμός γίνεται σε πρόσωπο “φρεσκοξυρισμένο”. Βαθύ καθαρισμό μπορούν να κάνουν νεαρά αγόρια , από την αρχή της εφηβείας , όταν ξεκινάει η έξαρση της λιπαρότητας και τα μαύρα στίγματα , έως άντρες μεγάλης ηλικίας , που συχνά παρουσίαζουν μεγάλους φαγέσωρες (τεράστια μαύρα στίγματα, που μερικοί νομίζουν πως είναι μικρές ελιές) ιδιαίτερα στην περιοχή της μύτης και γύρω από τα μάτια.

Άλλος λόγος που μπορεί να οδηγήσει έναν άνδρα στο ινστιτούτο είναι η αποτρίχωσηΑποτρίχωση στο σώμα : σε στέρνο , πλάτη , πόδια, αυχένα, ώμους , μπράτσα, στα δάκτυλα των χεριών , ή στο πρόσωπο : στα φρύδια (αφαίρεση ή μείωση του πάχους των φρυδιών) , ανάμεσα στα φρύδια (πάνω από τη μύτη) , ακριβώς κάτω από τα μάτια (όταν τα γένια φθάνουν πολύ ψηλά και δεν θέλει να ξυρίζεται μέχρι κάτω από το μάτι) , στα πτερύγια των αυτιών , στη ράχη της μύτης , στη βάση του λαιμού χαμηλά (ανάμεσα στις κλείδες) κ.α.

Οι μέθοδοι αποτρίχωσης που εφαρμόζουμε είναι :

  • Θερμόλυση (ανώδυνη ριζική αποτρίχωση με βελόνα)
  • Φωτόλυση (με συσκευή πολυπαλμικού φωτός)
  • Βιολογική αποτρίχωση (με ζεστό κερί αζουλενία και εφαρμογή βιολογικών ενζύμων αποδυνάμωσης της τρίχας)

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στις κατηγορίες αποτρίχωσης , στις θεραπείες προσώπου και σώματος.

Όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για αδυνάτισμα , τότε μπορεί να ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα : διατροφής , λιποδιάλυσης , μυικής εκγύμνασης με ηλεκτρομυϊκή διέγερση και μη ενέσιμη μεσοθεραπεία , με καταπληκτικά αποτλέσματα. Η συχνότητα των επισκέψεων στο ινστιτούτο για αδυνάτισμα είναι 2 – 3 φορές / εβδομάδα και κάθε φορά η εφαρμογή θα γίνεται σε χώρο όπου ταυτόχρονα δεν υπάρχουν γυναίκες.