Αποτρίχωση με Laser

Το Laser είναι μια συσκευή που παράγει μια έντονα εστιασμένη δέσμη ακτινών φωτός του ίδιου χρώματος, μήκους κύματος, συχνότητας και φάσης. Αυτή η δέσμη φωτός, εξερχόμενη από την κεφαλή εκπομπής του μηχανήματος, εισέρχεται στο δέρμα και τους θύλακες των τριχών και απορροφάται από τη μελανίνη. Κατά την απορρόφησή της από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και «καίει» τα τοιχώματα του θύλακα, καθώς και την ίδια την τρίχα, καταστρέφοντας έτσι τη δομή της.

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, της εφαρμογής της φωτοαποτρίχωσης είναι: καμμένες (ή μισοκαμμένες) τρίχες και τραυματισμένοι τριχικοί θύλακες. Μετά το τέλος της εφαρμογής παρουσιάζεται ένα ελαφρύ περιθυλακικό ερύθημα (μια ροζ μικρή κυκλική επιφάνεια γύρω από κάθε τρίχα), ενώ οι καμμένες-κομμένες τρίχες είναι ελάχιστα ορατές για τις επόμενες ημέρες, ώσπου σταδιακά να αρχίσουν να πέφτουν. Το δέρμα αποβάλλει τελείως τις κατεστραμμένες τρίχες, ενώ όσες είναι μισοκαμμένες δεν μπορούν να μακρύνουν κανονικά και είναι σαν να παραμένουν στάσιμες. Συνήθως στις 15-20 ημέρες ολοκληρώνεται η πτώση των τριχών και «ξαναχτυπάμε» για δεύτερη φορά. Μετά τη δεύτερη επίσκεψη η επανάληψη πρέπει να γίνεται σε 4-5 εβδομάδες για όσες φορές χρειαστεί ανάλογα με το είδος της τρίχας, την ακριβή περιοχή (αν είναι ορμονοεξαρτώμενη η τριχοφυΐα ή όχι) και πολλούς άλλους ατομικούς παράγοντες, διαφορετικούς για κάθε περίπτωση ασθενούς.

Στο ινστιτούτο μας , κάνουμε ανώδυνη μόνιμη αποτρίχωση με διοδικό laser νέας γενιάς εφοδιασμένο με σύγχρονα ιατρικά πρωτόκολλα, με δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου φωτότυπου (για να μπορούν να κάνουν αποτρίχωση και πιο μελαχρινές επιδερμίδες), του κατάλληλου είδους τριχώματος (για να αποτριχώνουμε από σκούρες μέχρι ανοιχτόχρωμες και απαλές τρίχες), ενώ σε κάθε περίπτωση απαραίτητη είναι η λήψη αναλυτικού ιατρικού ιστορικού (ώστε να σας ενημερώνουμε για τις αντενδείξεις και να αποκλείσουμε την πιθανότητα φωτοτοξικότητας σε περίπτωση χρήσης φαρμάκων κλπ.). Κατά την πρώτη επίσκεψη, μετά τη λήψη ιστορικού, κάνουμε photo test για να ελέγξουμε τυχόν ανεπιθύμητη αντίδραση.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

SPIRIT 918  The Innovative Diode Laser

Στο πρόσωπο:

άνω χείλος ………………………………  20€

Πηγουνι………………………………….… 20€

Παρειες…………………………………..… 20€

Όλοκληρο πρόσωπο…………………. 30€

Πρόσωπο & λαιμός…………………… 40€

Στο σώμα:

μπικίνι……………………………………… 30€

Μασχάλη………………………..………… 30€

Μπικίνι & μασχάλη …………………… 50€

Γάμπες ……………………….…………….. 45€

Μηροί……………………………….………. 55€

Ολόκληρο πόδι & μπικίνι……..….. 100€

Ολοκλ. Πόδι-μπικίνι-μασχάλη….. 120€

Μέση ή κοιλιά………………….………… 30€

Ολόκλ. κοιλιά & στομάχι…………….. 40€

Χέρια ως και αγκώνα…………………. 30€

Χέρια ως και ώμο……………………….. 40€

Σε άντρες:

πρόσωπο ……………………………………. 20€

Αυχένας…………….………………………… 30€

Στέρνο………………………………………….30€

Στέρνο & κοιλιά…………………………..  50€

Πλάτη μισή άνω & ώμοι…………..….. 50€

Πλάτη ολόκληρη ως και μέση……..…70€

Στέρνο-κοιλιά & πλάτη………………. 100€

Πόδια ……………………………………….. 100€

Για μαθητές & μαθήτριες γυμνασίου-λυκείου  ισχύει ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

Για προαγορά πακέτου 4 και άνω εφαρμογών ΕΚΠΤΩΣΗ 10%