ENDOLA-WHITE

Endola HIFU Cavitation

Εναλλακτική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης.

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες το 81,5% των γυναικών αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους, κυρίως στην περιφέρεια, τους μηρούς και τους γλουτούς, ενώ το 93,5% των γυναικών εμφανίζει κυτταρίτιδα.

Το τοπικό-συσσωρευμένο λίπος αποτελείται από εκατομμύρια λιποκύτταρα που έχουν αυξήσει τον όγκο τους από 10 ως 50 φορές πάνω από το φυσιολογικό τους μέγεθος, λόγω μεγάλης αποθήκευσης τριγλυκεριδίων και λιπαρών οξέων στο εσωτερικό τους.

Για να μειώσουμε τον όγκο του λιπώδους ιστού, χωρίς να διαταράξουμε την ομαλή συνέχεια και δομή του, αρκεί να μειώσουμε τον όγκο του κάθε λιποκυττάρου, απελευθερώνοντας στο εξωτερικό του μεγάλη ποσότητα τριγλυκεριδίων και λιπαρών οξέων από αυτά που έχει αποθηκευμένα. Αυτά θα αποτελέσουν αφενός πηγή ενέργειας για τον οργανισμό και αφετέρου ένα μεγάλο μέρος τους θα παροχετευτεί με τη βοήθεια του λεμφικού και αγγειακού συστήματος και θα εξέλθει του οργανισμού με τα ούρα. Έτσι, μειώνουμε τον όγκο των λιποκυττάρων χωρίς να επεμβαίνουμε στη δομή και κατασκευή του λιπώδους ιστού και αποτρέποντας τον κίνδυνο της λιποδυστροφίας  και της «ανώμαλης» επιφάνειας του δέρματος (βασικά μειονεκτήματα στη χειρουργική λιποαναρρόφηση).

Πώς γίνεται αυτό;  Με Cavitation !!!

Η μέθοδος Cavitation (σπηλαίωσης) στηρίζεται στη χρήση υπερηχητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας τα οποία δημιουργούν μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στον λιπώδη ιστό, γύρω από τα λιποκύτταρα. Με την ενίσχυση των ηχητικών κυμάτων αυτές οι φυσαλίδες διασπώνται (μικροέκκρηξη) και «βομβαρδίζουν» την εξωτερική μεμβράνη των λιποκυττάρων, ανοίγοντας μικρές οπές-ρήγματα. Από τα σημεία αυτά της κατεστραμμένης εξωτερικής μεμβράνης των λιποκυττάρων εξέρχονται μεγάλες ποσότητες τριγλυκεριδίων και λιπαρών οξέων, που βγαίνουν έτσι στον μεσοκυττάριο χώρο.

Αυτές οι ποσότητες είναι απαραίτητο να παροχετευτούν άμεσα από την λεμφική και αγγειακή  κυκλοφορία και να εξέλθουν από το σώμα με τα ούρα το γρηγορότερο. Γι αυτό κρίνεται απαραίτητη η άμεση εφαρμογή ενδοδερμίας  και λεμφικής παροχέτευσης για την ολοκλήρωση της εφαρμογής.

Ενδοδερμία  πραγματοποιείται  με ειδικές κεφαλές μηχανικής αναρρόφησης με υποπίεση στην εξωτερική επιφάνεια του δέρματος, με αποτέλεσμα:

  • αφενός  την λεμφική διέγερση (άρα την ισχυρή αποτοξίνωση του οργανισμού)
  • αφετέρου την ισχυρή ενεργοποίηση του συνδετικού ιστού, με ταχεία αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και άμεσα ορατή σύσφιξη του δέρματος.

Η λεμφική παροχέτευση ενισχύεται περαιτέρω (αμέσως μετά την εφαρμογή Cavitation και ενδοδερμίας) με λεμφική χειρομάλαξη ή ηλεκτρομαγνητική εφαρμογή λεμφικής διέγερσης, ανάλογα με την περίπτωση, σε κατάλληλα διαμορφωμένο πρόγραμμα μηχανήματος τελευταίας τεχνολογίας. Απαραίτητη κρίνεται και η ειδική διατροφική αγωγή για τα δύο πρώτα εικοσιτετράωρα (δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες για διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και υδατάνθρακες).

Η εφαρμογή Endola ολοκληρώνεται με την κεφαλή των ραδιοσυχνοτήτων (RF) με ταυτόχρονη ενδοδερμία και φωτοανάπλαση (IR) για ταχεία τόνωση και σύσφιξη του δέρματος στις περιοχές που το αποθηκευμένο λίπος θα μειωθεί, ώστε να μην εμφανιστεί επιδερμική χαλάρωση

Ολόκληρη αυτή η θεραπευτική εφαρμογή διαρκεί  60 ως 80 λεπτά, κατά περίπτωση. Αφορά περιοχές του σώματος , όπως το εξωτερικό των μηρών (όπως συνήθως λέγονται: «ψωμάκια»), οι γλουτοί, η κοιλιά (μπροστά και περιμετρικά), το εσωτερικό των μηρών και των γονάτων , τα μπράτσα και ακολουθεί συγκεκριμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο, ενώ η  ενδοδερμία και η λεμφική παροχέτευση γίνονται με χρήση λιποδιαλυτικών προϊόντων και αιθερίων ελαίων.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη εφαρμογή με άμεση απώλεια πόντων. O αριθμός των συνεδριών που προτείνονται είναι ανάλογος με το πρόβλημα. Σε μικρά προβλήματα τοπικού λίπους ακόμα και  3  εφαρμογές Cavitation αρκούν !!  Σε μεγαλύτερα προβλήματα ή όταν έχουμε περισσότερες από μια περιοχές να βελτιώσουμε, τότε απαιτούνται περισσότερες  συνεδρίες και υπάρχει δυνατότητα προαγοράς πακέτου εφαρμογών με ΕΚΠΤΩΣΗ ως 20%.

Οικονομικά πακέτα διαμορφώνονται κατά περίπτωση ανάλογα με το προσωπικό σας πρόβλημα και τις οικονομικές σας δυνατότητες ,γι αυτό είναι χρήσιμο να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κλείσουμε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση.