Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Μία από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής είναι η αυτόλογη μέθοδος μεσοθεραπείας PRP. Η τεράστια πρόοδος στα ιατρικά δεδομένα, τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα και η κατάλληλη τεχνογνωσία, μας επιτρέπει τώρα και στην Ελλάδα να εφαρμόζουμε αυτή την επαναστατική μέθοδο αποκατάστασης στις βλάβες της επιδερμίδας.

Πρόκειται για τη δυνατότητα που έχουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας αναγεννητικά κύτταρα και τους αυξητικούς παράγοντες που υπάρχουν στο αίμα μας και να τους εφαρμόσουμε «συγκεντρωμένους» στην επιδερμίδα, ώστε να διορθώσουμε τις βλάβες της, όπως ρυτίδες, δυσχρωμίες, ουλές π.χ. από ακμή, ραγάδες, χαλάρωση, αφυδάτωση κλπ.

Η διαδικασία είναι απλή. Ο κατάλληλα εκπαιδευμένος γιατρός λαμβάνει μια μικρή ποσότητα αίματος (20 ml μόνο) και μετά από την απαραίτητη φυγοκέντριση, όπου το αίμα διαχωρίζεται στα διάφορα συστατικά του, προσλαμβάνονται οι δικοί μας αυξητικοί παράγοντες (GF Complex) που είναι σε θέση α) να διεγείρουν τους ινοβλάστες για να παράγουν το δικό μας υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο, άρα έχουμε «γέμισμα» και σύσφιξη του δέρματος, ανάπλαση στις ουλές και τις ραγάδες, ορατή μείωση των ρυτίδων και ενυδάτωση, β) να διεγείρουν τα μελανοκύτταρα, ώστε να παράγουν μελανίνη ομοιόμορφα, άρα μειώνουμε τις δυσχρωμίες-πανάδες και αντιμετωπίζουμε τους γεροντικούς λεκέδες και τα σημάδια της φωτογήρανσης. Λόγω του σχηματισμού κολλαγόνου και της δημιουργίας νέων κυττάρων (διέγερση βλαστοκυττάρων και αυτόλογων μηχανισμών επιδιόρθωσης) η υφή και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται, οι λεπτές ρυτίδες εξαλείφονται, ενώ οι διεσταλμένοι πόροι ελαχιστοποιούνται.

Από το υλικό που απομονώνει ο γιατρός από το αίμα μας (που μέσα του υπάρχουν οι αυξητικοί παράγοντες) η μισή ποσότητα του χρησιμοποιείται για εφαρμογή απευθείας πάνω στο δέρμα με fractional τεχνική μεσοθεραπείας  (fraxpeel method, ρόλλερ με μικροακίδες), ενώ η άλλη μισή ποσότητα αναμιγνύεται από τον γιατρό με ειδικό κοσμετολογικό προϊόν, κατάλληλης σύστασης ώστε με την ανάλογη διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά να είναι έτοιμος ο δικός σας προσωποποιημένος ορός. Συστήνεται η χρήση αυτού του μοναδικού σκευάσματος (το οποίο συντηρείται αυστηρά στο ψυγείο) για τις επόμενες 40 ως 45 ημέρες, αυστηρά μόνο το βράδυ, ενώ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιούμε χωρίς κανένα περιορισμό τα υπόλοιπα καλλυντικά μας.

Τα αποτελέσματα της αυτόλογης μεσοθεραπείας είναι θεαματικά και διαρκούν από 6 μήνες ως 1 χρόνο, εξαρτώνται όμως και από το είδος του δέρματος, καθώς και από άλλες θεραπείες που μπορούν να γίνουν συνδυαστικά, κυρίως όμως ποικίλουν λόγω του ότι και οι μηχανισμοί επιδιόρθωσης ποικίλουν από άτομο σε άτομο.

Στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ Renaissance εφαρμόζουμε fractional αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP σε συνεργασία με τον μικροβιολόγο Ευστάθιο Σύρκο και τον μικροβιολογικό ιατρείο ΠΡΟΓΝΩΣΙΣ. Εκεί γίνεται η λήψη του αίματος, η επεξεργασία του, καθώς και η παρασκευή του δικού σας προσωποποιημένου ορού, με τη διάρκεια όλης της διαδικασίας να μην ξεπερνά το 60 λεπτά. Ακολουθεί η fractional τεχνική μεσοθεραπείας στο ινστιτούτο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και το απαραίτητο θεραπευτικό πρωτόκολλο, ενώ δίνονται αναλυτικές οδηγίες για τη φροντίδα του δέρματος και τη χρήση του ορού τις επόμενες ημέρες. Δεν προκαλείται ερεθισμός, δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς τις δραστηριότητες της υπόλοιπης ημέρας. 100% ασφαλής και χωρίς παρενέργειες. 100% φυσική και αποτελεσματική.
Αυτόλογη μεσοθεραπεία: επανάσταση στην αντιγήρανση!